Jdi na obsah Jdi na menu

Integrace ženského principu (26.8.2007)

7. 9. 2007
Poté, co mi došla kritika na tento translátorový překlad, jsem byla v pokušení příspěvek smazat a čtenářům doporučit, ať se naučí anglicky sami. Ale chvilku před tím jsem našla na jednom fóru link na tyto informace, a tak jsem se rozhodla to tu nechat. (Také si možná - možná!!! - díky tomu lidé uvědomí, jak náročná práce překládání je...)

Názory na zprostředkování aktuálních informací se u čtenářů různí: někdo říká, že je lepší informovat, byť v nedokonalé podobě, jiný se zase za nás stydí, že nejsme dost dokonalí - tak nevím: je lépe věci nechat být, nebo udělat aspoň něco?

Já jsem profesionální překladatelka, která odvádí práci v nejlepší kvalitě, jaké je schopna. Za práci na mých stránkách mě nikdo neplatí, dělám to z Lásky ke Světlu. Stejně tak moji přátelé, co Karen se mnou překládají. Hlavní motivací je to, aby se tyto informace dostaly k českým čtenářům.

Měli by však ti, co pracují pro Světlo, skončit za odměnu jako bezdomovci pod mostem? Takže se nemůžete divit, že pokud dojde na nutnost volby, je volena práci za peníze. (A v okamžicích největšího vzteku, když se mi na stole sejdou složenky a na dveře buší nervózní věřitelé, tak se kochám představou, jak s radostí účetní vypočítává daně bez nároku na honorář, jak pekař s radostí peče rohlíky, které rozdává na rohu zadarmo, jak řidič autobusu volá: pojďte, já vás svezu, mě řízení baví, a nejdůležitější je, abyste se dostali včas tam, kam potřebujete!!!)

Takže, kdo chce, ať si to přečte takto, komu se to nelíbí, ať si to přečte v angličtině, nebo ať to přeloží sám - pomoc jedině uvítáme!


Je to, prosím, jen mírně upravené z translátoru...


Pozdravy! ( poznámka : Můj nový webový tým pilně pracující na co se dějích Na planetě Zemi? webová stránka. Za účelem mít každý stránkový krystal čistý se žádnými chybami v programu v php formátu, aby se to může být viděný snadno nějakými a všechny prohlížeči, stejně jako mající nejnovější výstrahu dostupnou pro prohlížení ihned kdy to je poslané, oni museli opsat úplně každou stránku, včetně všech archivů. To bylo pevný závazek. Navíc, oni doporučili mě dostat čerstvý laptop, tak že když já pošlu nové články, oni budou krystal čistý také. S třemi pokusy v objednávání počítače na klín oběma majiteli sítěmi a já sám, po různých zmatkách, ještě to není zde! )

A právě teď, nejposlednější energetická výstraha:
Integrování ženského principu je silně přítomno právě teď, jak my připravíme se na co je napřed. Víc o toto a jak to ovlivní nás může být nalezený dále podél na tomto postu, ale nejprve, jak my dostali se do tohoto prostoru ?

Od tohoto psaní, my jsme blíží se zatmění Měsíce v úterý, srpen 28 (už bylo). My jsme měli přibližně 3 měsíce opouštět staré myšlenky, sny, ego . Březen 2007 přinesl v nějaké neuvěřitelné a rychlé posunující se energii, my jsme byli schopni prokázat rychle a snadno, která vedla nás až k letnímu slunovratu. S objevením se vrcholu, my pak jsme začali postup z jdoucí hlubina, čištění a uvolnění, a opravdu uvědomění si toho, co je opravdu důležité .

Toto jsou běžné a pokračující fáze vzestupu, neboli nášeho duchovní evoluční proces. A oni budou pokračovat na v dominantní cestě po čtyři nebo pět dalších let (nebo do 2012). Ale samozřejmě, tam je vždy i prostor pro změnu a jiného časového přehledu! Kdy nové energie přijedou, my To je důvod, proč to může zdá se že věci jsou dostávající škodu, kdy ve skutečnosti, oni jsou opravdu zlepšují se. Zůstatek nějakých temnějších a hustých energií dostane odstěhoval se opět a opět, až do nakonec tam je velmi malá hustota.

Tak jaké formy energie se manifestují pro nás a jaký stupeň jsme aktuálně zažívající? Tak právě teď je tu ženská energie. My jsme opravdu v ní. A to je božsky různý než co my jsme znali na této planetě v našich aktuálních dobách existence.

V jaké formě se projevují? Nesmíte chtít dělat cokoli. Ženskost není o dělání . Je o tom - být ... Jestli my zkousíme dělat cokoli právě teď, může cítit se jakobychm pluli skrz tekoucí písek. A tam jsou tu dva důvody pro vyčerpání můžeme cítit právě teď kdy my zkusíme a udělat, že něco stane se.

Když energie jsou "ven," aktuálně tak jak jsou, my nejsme ne téměř tak připojený k zdroji. Výše my vibrujeme a vyvíjet, více my existujeme v skutečnosti která je velmi připojený k zdroji. Ale v období vzestupu proces, síly mají období z posunu dovnitř a ven. Rozhádali se ….stejně jako odlivová vlna. A zatímco rozhádali se, my jsme vždy přeorientování a obnovující.

Ve výše oblastech, zdroj je tvůrce, tak pak, my tvoříme snadno a bez námahy. Věci se uskutečňují, vše zapadá, naše každá myšlenka se zdá prokáže ihned, a všechno je bez námahy se žádným zápasem. Toto přichází z odolného spojení se zdrojem bez mnoha blokování z hustoty. Toto je když energie jsou "uvnitř". Protože síly jsou ubývání právě teď, nebo "ven," toto vytvoří více vzdáleného spojení se zdrojem. My bychom pak bychom museli vytvořit z našeho vlastního ega mínění, nebo z našich vlastních jednotlivých sami. Toto není způsob, jak výše oblastí, a to je důvod, proč my jsme vyčerpaní ze zkoušek. My nemůžeme dělat to všechno sám. Není možné. My potřebujeme sílu zdroje jako náš partner, stejně jako naši fyzičtí duševní partneři a týmy.

Tak tam je dvojná situace vyskytovat se zde během této fáze. My jsme zadržovaní a my jsme také integrujeme ženskost. Tímto způsobem, my jsme opravdu jsoucí podporovaný v úplně každé úrovni. My jsme chránění a my jsme připravení.

Další manifestace z integrování ženskosti? My možná jsme měli chřipku nedávno. Naše buňky jsou přeměňující v hlubokých úrovních, a toto může způsobit vyčerpání, svalová bolest a tlak, hodně krčního nepohodlí, závratě a slabosti, a zvedání žaludku. Ale hlavní potrubí fyzická manifestace hluboce integrace výše ženských energií je bolest břicha a úzkost. Upínání, neobvyklé menstruace, a také jen prostá bolest! Naše těla se mohou opravdu zranit z vzestupového procesu. Můžeme zkusit jenodušší stravu, a nebo musíme pozastavit náš plán cvičení. My jednoduše nemáme zásoby energie. Ahhhhhhh ….toto stoupání je složitý proces! Nahoru a dolů, nahoru a dolů.

Ženskost je také o prožívání se a nechání se unášet... A i tentokrát může velmi pomáhat jednoduše nedělat nic. Odpočívat. Jen BÝT. Dát vám sám povolení udělat si pauzu. A co když máte normální 3D práci? Přece můžete vypnout váš domácí přístroj, neodpovídat na telefon, zůstat mimo internet, nedívat se na televizi, a jednoduše odstraníte sebe z vnějšího světa... . Toto může dělat divy a opravdu se připojit k nynějším energiím, které jsou tu pro nás.

Vy můžete pak dělat něco tvůrčího, nebo jednoduše nedělat nic. V uplynulých dvou týdnech jsem našela největší způsob jak být s nynějšími energiemi -- jednoduše ležet.... Žádné čtení, tvoření, nebo dokonce posun. Jen ležet- v klidu. To cítím jako úžasné.....

Tyto vyšší kmitavé ženské energie nás ovlivňující moc. Západ bude ovlivněn velmi, a už to přimělo velkou část dávných mužských energií ubrat ze síly a agresivity. Tyto staré mužské energie jsou pokažené a nyní na velmi špatné cestě. Jsou Uvnitř a bez. Jako vždy, jsme se vyvíjeli uvnitř a bez napojení. A to je to, co vytvoří velký pád pro mnoho lidí naší planety.

Sluneční zatmění září 11. přinese jiný scénář. To označí pravdu konec této doby jdoucí hluboko a nenechá nic bez dopadu. Všechno se rozhodujím způsobem zastaví a resetuje , jak Slunce znovu odhalí sebe pohybem kupředu i s našimi novými a vyššími vibracemi.

My budeme pak budeme úplněji zavedeni uvnitř nové reality ,kterou jsme vytvořili pro nás samotné. Naše vlastní zvláštní svatyně , ve kterých bydlíme, jako skutečnost uvnitř skutečnosti, budou bezpečné . Starý svět bude okolo, my ho budeme sledovat , ale naše vlastní zvláštní světy budou dramaticky různé . My budeme nebudeme součástí dopadu. My budeme v úplně jiném světě.

Ti které jsou ještě vyvíjející v různých úrovních mohly vybrat si držet se a zkusit chránit dávný, ale to nemůže být takto. Včas, ti kteří si přát opustit to, a tam pak budou ti, kdo je bude vítat s otevřenou náručí do vesmíru .

A oddělení, které je vážnější než kdy předtím bude halit nás právě teď, ale to je jen oddělení které vyplývá z poslušnosti na úloze těch, kdo si vybrali jinou realitu. Vzdát té staré je opravdu klíčové. Toto zní jako náboženské dogma, že ano? Ale důležité je zanechat moc našeho ega jak je to jen možné, a dovolit tak sílu zdroje, jak je to jen možné, aby se ztělesnila uvnitř nás.

Jak větší množství živelných pohrom se vyskytne, a více začátků padat, jednota bude výsledek, a toto bude také vytvoří více možností obejmout něco nového a jiného. Tyto přirozené pohromy budou podporovat jednotnost každé oblasti, jak každá oblast bude vibrovat jinak podle jeho vlastního zvláštního účelu. A nakonec se spojí všechny zvláštní energie z úplně každé oblasti do jednoho celku. Velká část všeho , co je mezi tímto vysokými a specifickými vibracemi se zastaví a přestane existovat.

Integrování ženskosti právě teď, nám umožní ztělesnit více soucitu v časech příštích . Cesta jak přežít pád světa – je stav lásky, porozumění a soucitu. Vím, že toto jsou velké požadavky . Může být obtížné udržovat stav ustavičné lásky a soucitu, když na nás dopadají negativní energie a působí nám úzkosti. A navíc je můžeme cítit jako přímo nesnesitelné a staré!

Až do příště,
Karen

Překlad: Sanny
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Ivana Muková - Návštěvy u lékařů

14. 11. 2007 20:23

Milá Lenko H i ostatní!
Pokud máte pocit, že potřebujete lékaře, tak se vší silou nesnažte nepříjené příznaky zvládnout jenom bylinami a energiemi, nbeo je dokonce neřešit vůbec s tím, že to jsou "příznaky vzestupu". Když to nezabere, je třeba využít i školské medicíny 3D - jde přece o MULTIDIMENZIONÁLNÍ zkušenost! Máme nejenom duchovní složku, ale i fyzické tělo, které taky potřebuje svoji péči. Časem se naučíte rozlišovat, zda jde o přechodný stav zmněny vibrací, nebo zda na vás "klasicky" něco leze :-) Před tím je však vždycky lepší pro jistotu zajít na vyšetření.

Lenka H, - Prapodivné energie

14. 11. 2007 18:34

Moc jste mi pomohli v pochopení toho, co se se mnou v květnu a červnu dělo, bylo to k nevydržení a měla jsem snad všechny problémy v článku popsané. Lékař byl už nutný a chci vzkázat všem podobně "postiženým" nebraňte se tomuto řešení, fakt moc pomůže.Ani tomu nemůžu uvěřit, že vše tak úžasně zapadá a odpovídá mým stavům a pocitům včetně zářijového zlepšování stavu atd. Na vaše stránky jsem narazila čirou náhodou, ale nevycházím z údivu,jak krásně všechny články zodpovídají moje "neřešitelné otázky. Moc mi pomohli k pochopení sebe samotné,vřelý dík a jen tak dále. Moc fandím ! Lenka

Sanny - díky i vám

9. 10. 2007 22:40

Díky i Vám, udělali jste mi radost a zahřáli u srdíčka. Je dobré, když člověk vidí, že jeho snaha má pro druhé smysl..

Přeji hodně krásných energií...

Iveta - ale asi vies

2. 10. 2007 17:14

mavnutie kridlom motyla moze sposobit katastrofu na opacnom konci sveta :)
maly priklad: tvoje clanky mi "zachranili" velakrat moj svet, kedy nejaka veta v tvojom clanku mi pomohla sa spravne rozhodnut a tym som mohla ja "pomoct" niekomu inemu. Byvam v inom state a preposlanie clanku z ineho konca sveta spat znamym na slovensko, ktori takisto boli vo vaznych zivotnych situaciach a pomohlo im to, moze byt malym prikladom ako pomahas, hoci to netusis - mozno tusis. Nedaj sa prosim ta odradit, boh ti to 1000 krat oplaca .... s uctou k tvojej praci iveta

Iveta - mozno vies, mozno nie

2. 10. 2007 17:08

Eva - piš dál

19. 9. 2007 21:52

Je pravda, že se to sice z toho translátoru hůř čte, ale já jsem za to ráda. Důležitý je obsah a podstata než nějaká forma a lidem, kterým tak vadí tak pro ně asi není tolik důležitá ta podstata. je to bazírování a lpění na drobnostech, alespoň podle mě......komu se to nelíbí, ať si ty dostupné informace hledá a překládá sám. Držím palce a fandím další práci. Děkuji za tvé úsilí a to, že nám přinášíš další informace.