Jdi na obsah Jdi na menu

Jste připraveni odejít ze svého místa ve staré realitě? (11.7.2007)

22. 7. 2007
  Mise je dokončena. A jak úžasná mise to tentokrát byla! Ať jste si jí byli vědomi nebo ne, prožívali jsme v právě uplynulých několika týdnech očišťování, uvolňování a přeorientování pro další nové reality - a tak tedy je už zase další kus naší práce za námi. Pokud jste měli pocity nejistoty nebo možná i neobvyklý nedostatek důvěry nebo dokonce pocit odpojení, vězte že to vše bylo možné, protože jste úspěšně opouštěli kousky sebe a to ty, které již nebudete potřebovat ve vyšších oblastech. 

Tento důležitý posun nebyl vyloženě pouze pro nás. Jsme-li lightworkers, býváme vždy napojení a zažíváme spojení s celkem. Tak to prostě je a nemůže být ani jinak. (a proto ani nemusíme úmyslně aktivovat tuto mřížku, která je vždy v dokonalé pozici… Všechno, co může, je vždy a stále v božské harmonii.)
 
Tato dokončovací fáze se může také projevovat jako silná touha po tom, abychom
jednoduše nic nedělali alespoň na chvíli... nebo možná abychom si vzali velmi potřebnou dovolenou a zanechali za sebou všechny povinnosti. Jestliže jste se cítili, jako byste se brouzdali skrze tekoucí písek při pokusech zrovna něco dělat a přitom se vám zrovna vůbec nechtělo, nebo jste cítili velký odpor k vašim starým povinnostem a cestám či jste se cítili vyčerpaní nebo mrzutí - tak jste nejspíš zažívali tento poslední aktivní vzestup.
 
Vesmír po nás chtěl, abychom se alespoň na chvíli jen „
slunili“. Vesmír po nás chtěl, abychom se hýčkali. Vesmír po nás chtěl, abychom žili „volný den". Vesmír po nás chtěl, abychom jen - byli.
 
Starý svět se nerozpadne, pokud se nerozpadne v nás. Tak je to dáno. Potřebujeme být nyní opravdu sami sebou vždy alespoň krátký čas.
 
Tyto city a touhy souvisí s vyššími oblastmi. Ve vyšších oblastech, jsme označováni jako "odcházející". Jestli jste nedávno hledali způsob, jak si odpočinout, měli jste pro to dobrý důvod. Co je důležité pro „odcházející" ?
 
Prostě nechtít být někde v jistém čase. Nemít žádné programy. Mít vše, co potřebujeme, snadno a bez námahy. Nemít žádné zatěžující povinnosti. Mít úplnou a celkovou svobodu. Dělat to, co bychom chtěli dělat úplně každý moment úplně každého dne.
 Chtít žít v tom, co nám přináší pocit naplnění a takto trávit co nejvíce času - v tvořivosti nebo ve službě druhým. Žít a cítit kolem sebe milované bytosti - a prostě milovat se navzájem.
 
A toto se snažíme uskutečnit
zde a právě teď. Postoupili jsme o další příčku do vyšších oblastí. JE to nová realita velkolepého míru a spokojenosti, spolu s novou jednotou pomoci sobě navzájem, ve které jsme spojeni našimi podobnými ZÁJMY a přáními.
 
Vyčistili jsme si cestu pro další aktivní skok a brzy k nám přijde i odměna. Houpačkový proces stoupání pokračuje …
 
Ano, přece můžeme na chvíli nechat všeho být. Můžeme si udělat pauzu od tohoto světa. A dělat to, co nás uvede
v soulad, ve kterém se všechny naše potřeby kouzelně setkají. Toto je prostor, který si musíme vytvořit. Vzdorování současnému prostoru zajisté způsobuje nepohodlí. Nechávejme průběh tomu, co nás přinese nazpátek do vyšších oblastí. A jednoduše - buďme.
 
Tento nový
prostor krásy, míru, jednoty a duchovní extáze tu ve skutečnosti JE. My jen potřebujeme dovolit sami sobě být v tomto prostoru. Můžeme klepat a nahlížet do něho prostřednictvím našich úmyslů a ponecháváním průběhu hmotné iluzi kolem nás. Jen se soustřeďte a dívejte se. Hledejte ho. Podívejte se na něj. Opusťte jeden svět a vstupte do druhého. Najděte ho ve spojení s milovanou bytostí nebo možná ve spojení s vaším čtyřnohým společníkem a spojte se v jedno. Podívejte se na něj v přírodních krásách. Uslyšíte ho v melodii krásné písně. Ucítíte v květinové zahradě. Ucítíte ho vašimi prsty při pohlazení velkoleposti stvoření.
 
Zastavte se na chvíli a odpočiňte si. Znovu se nadechněte a vystupte na další příčku našeho evolučního žebříku. Vesmír
chce, abyste to udělali. Vesmír Vám Říká - že toto je cesta, kterou máte jít. Byl nám darován nádherný zážitek „slunění se“ a stav „bytí“. Stáváme se vskutku krásnými bytostmi. Ano, byli jsme odměněni a děkujeme za to.
 
Kde se nalézá vaše místo v nebi ? Kde chcete bydlet? Jak vypadá vaše realita? Čemu dovolíte vstoupit do vašeho prostoru?
Co vytváříte?


 Vaše Karen

translation 2007 by Sanny