Jdi na obsah Jdi na menu

Neúprosné energie vyšších říší... Ó jé! (10.5.2007)

26. 6. 2007
Vyšší energie jsou v současné době neúprosné, stěží nám všemi událostmi dovolují nadechnout, a rychlostí světla nás tlačí kupředu.

Tyto nové energie nás uvádějí do reality vyšších sfér, ať už jsme připraveni, anebo nikoli. Táhnou nás s sebou a přinášejí nám možnosti, které jsme si dříve ani neuměli představit, vedou nás do nového prostoru, a my stěží s nimi dokážeme držet krok.

Projevy těchto energií můžeme pociťovat jako náhlý stres, zahlcení, naprosté vyčerpání, slabost a přetížení mysli... Třeba jenom obyčejný telefonní rozhovor nás může nepředstavitelně vyčerpat, dokonce i normální pohyby rukou a nohou od nás někdy mohou jako by vyžadovat nesmírné úsilí... Protože naše energetické rezervy jsou vyčerpány.

Chuť na sladkosti a cukr, stejně jako pití většího množství vody jsou teď naší přirozenou volbou k zajištění energetického příjmu. Můžeme být nervózní, podráždění, protivní... dokonce můžeme nevědomě obviňovat druhé za cokoliv, co nás jen napadne… a to všechno ve snaze jakkoliv získat nějakou energii k dobití svých téměř prázdných baterií.  Pití spousty vody a konzumace většího množství proteinů (stařešinové doporučovali luštěniny) se zdá být tím nejlepším řešením, stejně jako si jednoduše lehnout na zem a dobíjet se přijímáním její energie.

Pomsta k nám přichází v podobě Buddhova bříška! Můžeme jíst jako vrabečkové a cvičit bez přestání, ale potřebujeme si udržet hustotu těchto nových a vyšších vibrací, takže naše váha je výš než normálně. A vždycky se to projeví v oblasti pasu!

Tyto energie jsou vytrvalé a nevypadá to, že by chtěly skončit. Spíše to vypadá, jako by se všechno odehrávalo najednou. Přestože mnohé projevy jsou úžasné, může být výsledkem často přetížení a stres. Patří sem také pocit podráždění a zahlcení.

S každým vstupem do vyšších sfér můze přijít i temnota.  Kdykoliv dosáhneme na vyšší příčku na žebříčku své evoluce, zažíváme většinou to, co bychom mohli nazvat neobvyklým množstvím temnoty kolem nás. Nicméně čím výše stoupáme, tím kratší tato období jsou. A poté, co projdeme branou temnoty, která nás čeká na ceste do vyšších sfér, jsme znovu schopni zažít mír, lásku a všechno to dobré, co si na konci této zvláštní vývojové duhy zasloužíme.

Je to opravdu temnota, co na nás útočí a zahlcuje nás, co útočí na naše světlo, které se stále více projasňuje? Já říkám, že ne. Podle mě se děje to, že nás naše vnitřní temnota opouští spolu s projevy, které nejdou přehlédnout. Ty nejhlubší části naší duše, které jsou s námi po neuvěřitelně dlouho dobu a které uchovávají některé tmavé a hutné energie, jsou společně s tmavými energiemi, jež jsme se sami rozhodli transformovat pro dobro celé planety, nyní čištěny.

To se může projevovat jako náhlý hněv, zuřivost, pocit neuvěřitelné paniky a stresu, pocit naprosté ztracenosti bez jakéhokoliv ukazatele či vodítka, nevysvětlitelně temné, až skoro ďábelské emoce a myslenky, a tak podobně. Pokud prožíváte něco takového a dokážete si přitom uvědomit, že to je prostě proces růstu, který pomine a že to není temnota na vás útočící, začnou věci vypadat mnohem lépe. S největší pravděpodobností to není vaše skutečné já, neboť vaše pravé já je ze světla.

I do naší korunní čakry se dostává obrovské množství energie a vytváří tak tlak na hlavu a uši, a dokonce i záda a krk mohou být ztuhlé a napjaté.

Další projev, který můžeme pozorovat, je skutečnost, že se dostáváme do nepříjemných situací. Ty se objevují jako informace o tom, jak zacházíme v tom kterém okamžiku se svou vlastní energií. Tyto projevy ukazuji to, jak se cítíme sami v sobě. Možná bude potřeba pro sebe udělat o něco víc než pro druhé, nbeo naopka začít dělat víc pro ostatní.

Všechno, co potřebuje vyrovnat energii, bude před námi vystupovat v živých barvách jako součást našeho osobního příběhu. Tyto vzkazy také přicházejí v podpobě našich snů, kdy se nám mohou zdát vzrušející a důležité sny, můžeme se budit traumatizovaní nebo vyděšení...

Dále se kolem nás děje mnohé zrcadlení. To se vůbec nedá popřít. Můžeme si o sobě myslet, jak jsme úžasní a vyrovnaní a problémy s energií mají ti druzí, ale když se podíváme pořádně, zjistíme, že někdy děláme totéž co druzí, jenom si to prostě neuvědomujeme. Nebo to, co u druhých vnímáme jako nehorázné a otřesné chování, si potřebujeme sami u sebe uvědomit a připustit si to. Potřebujeme zkrátka najít pochopení i pro tyto způsoby projevu ve vyšši formě a vědět, že je v pořádku, když takovéto vlastnosti máme.

Ano, vyšší energie nás stále vytrvale a v rychlém sledu bombardují, a my jejich projevy prožíváme různě.

Ano, jsme katapultováni do vyšších sfér. Jsou nám otevírány skvělé a úžasné dveře do skutečnosti, které jsme ještě nikdy ve svých lidských tělech neprožívali. Jsme reinkarnováni a znovu zrozeni do doby, kterou mi popsala jedna úžasná žena jako “úplně nový sen”.

Dny utrpení a bolesti jsou pryč. Dny zápasů jsou u konce, stejně jako dny temnoty a negativity. Dorazili jsme doopravdy do nové reality, do reality nových způsobů života a bytí, a potřebujeme jenom ten okamžik uchopit.

Co bude vaší skutečností? Čemu dovolíte, aby se projevilo? Jakou cestu budete následovat? Jaký život prožívat?

Přeji vám v tomto pozoruhodném čase nebe v srdci, hvězdný třpyt v duši a zázraky v životě.

Příště na shledanou,

Vaše Karen


Překlad: Rozárka