Jdi na obsah Jdi na menu

Obklopeni domovem (16.2.2007 )

22. 6. 2007
Cesta je nyní zcela otevřena. Tam už na nás nebude čekat dřívější odpor, překážky nebo temné energie, které nám chtějí všemi prostředky bránit v našem poslání. Naše Nová Země je již na dohled. Leden ohlásil příchod nových energií. Po několik uplynulých týdnů jsme byli laděni a integrováni těmito energiemi. Stále zažíváme ustavičné výbuchy vyšších energií v rytmu kolem deseti dnů a v trvání asi tři dny. Běžné příznaky této integrace zahrnují zvedání žaludku, zvláštní pocit nadýmání, bolesti hlavy, závratě, nachlazení a kolísání tlaku. Vyčerpání a náhlá únava jsou běžné. Nebraňte se a klidně si odpočiňte. Vaše tělo se potřebuje vyrovnat s novou hladinou energie. Po každém výbuchu a integraci byste pak mohli vnímat prostor jakoby čištější, lehčí, jasnější a radostnější. A to přitom bez nějakého zvláštního důvodu.


Pokud trávíte nějaký čas u počítače, jistě jste si všimli, že se počítač chová v určitých chvílích docela podivně. Možná jste toto chování pozorovali i u jiných elektrických zařízení.

Pokud by tyto výbuchy vyšší energie přišly o několik let dříve, pravděpodobně bychom je nebyli schopni vůbec přežít. Tyto vyšší energie by zde také nebyly přítomny, pokud by nebyl vhodný čas pro jejich objevení. Vše je řízeno shora.. hvězdy jsou prostředníky sil... vše je dokonale připraveno.

V březnu přijdou s jarní rovnodenností další nové a ještě vyšši energie. Měli bychom se na tuto "vlnu" připravit třeba i tím, že si dáme do pořádku svoje nevyřízené účty a nesrovnalosti z našeho dosavadního života. Někteří z vás možná měli sen, který jakoby vypovídal o tom, co nás bude v budoucím čase čekat. Mohli jsme na chvilku žít v prostoru, kde běžný život plynul bez námahy a kde bylo doslova radost žít... Nebyl tu žádný boj, jen pocit míru, štěstí, naplnění... Tyto sny jsou pro nás vytvořeny z důvodu, aby nám přinesly novou zkušenost a daly jistotu, že nový způsob života je již připraven a bude se, jak jen to bude možné, stávat skutečností.

Jak dlouho to ještě potrvá ? Volba je na každém z nás - co upřednostňuji, pro co se každodenně rozhoduji. Buď chci žít v současné "společnosti" nebo chci žít v míru a vzájemné pomoci, kde pocit sounáležitosti a důvěry v budoucnost je běžnou náplní života.

Masivní energetický posun již v prosinci umožnil velmi mnoho změn. Toto je náš čas. Mnoho útrap, zápasů, bolestí a utrpení nyní skončilo... navždy...

Kolem nás se bude vyskytovat stále více úžasných věcí. Těm, co se dříve nedostávalo a jsou nyní na správné cestě, bude dáváno a budou podporováni. Všimli jste si také nové pozornosti věnované životnímu prostředí? Stále více se také mluví o nových energiích. I na těchto příkladech je poznat, že se věci hnuly dopředu a přichází čas, kdy se mnohé opravdu změní.

Tato planeta je a bude oprávněně naše... Tuto planetu jsme vytvořili věky předtím... a také nyní bude stát při nás... za původními tvůrci. A již nyní můžeme zkoušet žít způsobem, jakým jsme byli tehdy zvyklí žít. Nakonec - vítá nás domov...

Vaše Karen

Překlad: Sanny (Lubomír Stejskal)