Jdi na obsah Jdi na menu

POBYT „DOLE“ A NACHÁZENÍ NAŠEHO BEZPEČNÉHO ÚTOČIŠTĚ (11.9.2007)

28. 9. 2007

Tak jak vidíme upadat starou strukturu světa založeného na válkách a dobývání, otevírají se další dveře. Tato vyšší frekvence nám přináší nové světlo, které nahrazuje staré energie pomocí stvořitelského principu života, lásky, harmonie a dostatku.

Tyto zvýšené frekvence přicházejí … a my na planetě a uvnitř nás samých čelíme integrování božských ženských ozdravných frekvencí. LH

***

Věci se hýbají přesně podle plánu, vše je v naprostém evolučním pořádku. Konečně, je čas začít s novou realitou … Proč? Protože jsme dosáhli vibrační frekvence, kde nic nižšího než je tato vyšší vibrace nemůže pokračovat v existenci. Bylo dosaženo dostatečného kritického množství, je přítomen dostatek vyšších energií, takže hustější a starší manifestace musí nyní ustoupit do pozadí, a v průběhu příštích let budou ustupovat s velkou intenzitou.

Kousek po kousku jsme se dostali do tohoto vesmíru a tento vesmír se liší od všech ostatních. Již nejde o situaci, kde se kousek po kousku odehrává oddělování. Takový proces byl pro vytvoření kritického množství u tohoto konkrétního stupně našeho spirituálního evolučního růstu potřebný. Nyní se nacházíme v okamžiku velkého skoku - a tím bude oddělení světů. Tyto světy se nyní musí oddělit, protože jedna realita bude představovat bezpečné útočiště, mír a vyšší formu existence bytí, zatímco ve druhé realitě dojde s velkou intenzitou k úpadku, za existence přírodních katastrof, otřesů, implozí a velkých změn a rozpadů vlád a systémů.

Přehrada se konečně prolomila a „konec“ je blízko... ale bude to velmi dobrý konec. Postupný evoluční proces vývoje nyní dosáhl svého konce. To staré nás nyní bude velmi rychle opouštět.

Fyzické projevy? Bude vám možná zima a nebudete schopni se zahřát. K tomu dochází, když se nacházíme v posunu z jedné úrovně vědomí do další. Když je vám zima, je to velmi obvyklý symptom vzestupu. Budete mít pocit zrychleného dýchání. Vyšší energie mohou být obtížně začlenitelné do našeho těla, a naše těla budou přetížena. To samé se týká bušení srdce. Vyčerpání. Jsme restrukturalizováni na buněčné úrovni. Stará zranění nebo bolesti a podobné věci se mohou dostávat na povrch, a může k tomu docházet, tak jak jsme nuceni „zůstat dole“. Neschopnost spát. K tomu bude docházet, když nebydlíte na dobrém geografickém místě. Více o tomto rovněž později. Hodně spánku.

Emoční a mentální projevy? Neschopnost myslet nebo pocit nejistoty ohledně téměř všeho. K tomu dochází proto, že jsme v transformaci a začínáme s naší novou existencí v jiné realitě. Nevíme, kde se právě teď nacházíme. Může se dostavit rovněž zmatek. Pocit roztěkanosti. Ztrácení věcí je během tohoto období rovněž běžné. Ztrácení lidí, věcí a podobně. Věci celkem ne až tak vědí, kam právě teď patří, ale budou to vědět. Ztráta síly. K tomu dochází, protože se potřebujeme napojit na sílu samé naší podstaty, kterou je Zdroj a naše vyšší já. Můžeme cítit ztrátu sebedůvěry.

Spirituální projevy? Nenadálé a intenzívní přání sloužit lidstvu. Pocit jednoty s každým a se vším. Vědět, že neexistují žádní vůdci, protože jsme nyní všichni vzájemně propojeni na podobných úrovních a sjednoceni jako bratři a sestry. Silné přání vrátit se.

Takže jak víme, že se nacházíme v té pro nás nejvhodnější geografické oblasti, když se bude na Zemi všechno obracet naruby? Nachází každý z nás na bezpečném místě skutečného útočiště?

Indikátorem toho, že jsme v místě svého bezpečného útočiště pro nadcházející časy je to, že ladíme s vibracemi naší oblasti. To nás dává do souladu s místem, kde se nacházíme, a činí nás to „bezpečnými“. Například: Phil a já budeme žít částečně i v Evropě. Našli jsme oblast, kde se cítíme dobře. Ale navíc si ještě držíme naši malou chatu zde na starodávném území Arizony. Naši předkové se nacházejí zde na tomto starodávném území. Často s nimi mluvíme. Jsme zde skutečně doma. Ale tato oblast zažije divoké časy. I když v naší oblasti s odpovídajícími vibracemi (severovýchodní Arizona) budeme vždy celkem „bezpeční“, stále budeme přecházet z jedné reality do druhé.

A tak tomu bude u všech z nás. Budeme přitahováni do oblastí, které nám budou působit potěšení a dávat nám klid a prostý pocit být v pohodě. A pokud vaše oblast nejbližších vibrací potřebuje očistu nebo významné uzpůsobení, budete „evakuováni“ do jiné oblasti, která vám rovněž vyhovuje, dokud k potřebným změnám nedojde. Silně očištěné oblasti vždy mají vysoké vibrace, protože jsou pak nové a čisté, připravené pro nové věci.

Mnoho z nás je nuceno zůstat právě teď „dole“. Ať již v důsledku různých nemocí nebo jiných okolností, vesmír a naše duše chtějí, abychom tu zůstali ještě o chvilku déle. To mi připomíná závažné zdravotní problémy, kterými mnoho z nás v minulosti během našeho vzestupného procesu procházelo. Tyto závažné zdravotní situace nás nutily srovnat se s vyšším způsobem existence … a to je to, k čemu dochází nyní, když se opět připravujeme k „vzestupu“ do nových úrovní. Ale navíc když vyšší energie narazí na stará zranění a rány, ty jsou opět aktivovány prostřednictvím bolesti, dokud energie v nich obsažené nejsou neutralizovány.

Je to ženská síla, která se s námi chce integrovat. Nikoliv konání, ale podvolování. Stát se jemnějšími. Když jsme mimo cestu, když jsme nemocní, nemůžeme dělat nic. Dovolme Zdroji, aby tvořil pro nás. Cítíme jako bychom ztratili svoji sílu, ale je to pouze ego a mužská síla, která již nadále nemůže existovat ve vyšších sférách. Je třeba se naučit jak projít tímto portálem do vyšších sfér tím, že budeme v klidu a přítomni tam, kde se tento portál nachází, protože to je zde a ne někde jinde, kde se potřebujeme nacházet. To nás vždy udrží v bezpečí, a to je také důvod, proč budeme v bezpečí bez ohledu, kde se nacházíme, protože si vždy můžeme vytvořit realitu uvnitř reality. A pobyt v oblastech, které ladí s našimi vibracemi, nás vždy rovněž udržuje ve vyšších sférách, protože pak vibrujeme na vyšší frekvenci, než je minimálně nutná pro adaptaci.

Tak jak integrujeme ženské energie stávají se z nás andělé na Zemi. A každá buňka v našem těle je převracena naruby. Podobně jako vnější fyzický svět, který zažije to samé, je cokoliv v nás, co potřebuje sesouladění, měněno. A to může způsobit, že se naše tělo může cítit i na 150 let! Během posledních týdnů jsem zažila brnění téměř výhradně na pravé straně, a silně mě brněla oblast, kde jsem měla zlomenou pravou nohu, objevila se na pravé straně mé tváře podivná vyrážka a bolela mě záda pod pravou lopatkou. Měla jsem v sobě spoustu mužské energie a opravdu jsem se potřebovala srovnat! Pokud jste například plejádského původu, může vaše mužská stránka převažovat víc. Ti s plejádským původem v sobě nosí energie změny, což si vyžaduje více agresívního, vpřed směřujícího jednotlivce. Ti z andělských sfér nebudou tolik restrukturalizaci potřebovat, protože jsou to mnohem více jemné a pokorné duše.

Během této doby restrukturalizace se může zdát, že kdykoliv si myslíme, že jsme se vrátili, jsme odražení zpět nahoru, pokračujeme v letu, a pak bác! Přijde něco dalšího, co náš přidrží dole. Nemůžeme se pohnout z místa, dostat se zpět nahoru, nebo začít žít, dokud s jistotou nezačleníme ženskou složku pokory, starostlivosti, lásky, jemnosti a trpělivosti.

A důvodem je toto: Nejen že jsme přeprogramováváni na výše vibrujícího člověka, ale jsme připravování na časy, kde bude potřeba velkých aktů lidskosti. To bude doba, kdy se skutečně staneme anděly na Zemi. Zůstaneme ve svých bezpečných útočištích na Zemi, a poté budeme opakovaně vzestupovat a pomáhat ve službách lásky a budeme se starat o celé lidstvo, které zůstane uvíznuto v úpadku. Máme velká srdce … budeme chtít pomáhat mnoha způsoby. Bude ohromující to pozorovat a budeme přitahováni jako magnety k tomu pomáhat a sloužit. Takže pokud jste se přistihli, že poslední dobou máte silná přání humanitárního rázu, tak to je ten důvod. Je to jednoduše naše naprogramování, které nás dokopává k tomuto stupni v rámci procesu Přelomu věků.

Tyto projevy pádu přinesou velkou odměnu a evoluční posun. Lidstvo se sjednotí a sloučí se do jedné velké společnosti. Podpůrná infrastruktura bude místního rázu a pro všechny. Tehdy konečně začneme žít v harmonii se Zemí a s jednotlivci. To představuje skutečné hodnoty a co je důležité bude tím, čím je, protože nic jiného se nebude moct dělat.

 Bude to v souladu s vašimi vlohami a talentem a vaší touhou po Novém světě? Bude stačit pouhá vaše přítomnost na to, abyste pomohli díky vašemu soucítu, které ztělesňujete. Budete povoláni k přestavbě vaší domovské oblasti zde na Zemi nebo půjdete jinam, kde vás potřebují více? Znáte a věříte tomu, že vaše duše se umístí přesně tam, kde máte být, pomocí velkolepých synchronicit, opakovaných zpráv a velmi silného vedení, které je v plném souladu s tím, jak přijímáte nové znalosti?

Karen

translation OSUD.cz 2007