Jdi na obsah Jdi na menu

Příprava na život ve společenství a čištění naši arogance (2.12.2007)

12. 12. 2007
 

Zdravím Vás!

Buldozer vrtajíci hluboko uvnitř pracuje pořád a jak postupuje, my odkrýváme další čáti sama sebe, které potřebují otočit, prohlídnout a uvolnit.

 

Všechny tyto posuny hluboko v nás maji svuj účet a jsou o tom stejném.

Jsme připravování pro život ve společenství. A pročišťujeme a uvolňujeme aroganci.

Tato náročná doba plná stresů, nás napíná do maxima a určitě bychom jí neprocházeli kdyby život ve společenství nebyl na velmi blízkém horizontu, a pokud bychom se, tak jako vždycky, vice nevyrovávali se Zdrojem.

 

A abychom mohli úspěšně a spokojeně žít ve společenství musíme pasovat. Energie a vibrace každého z nás musí být schopny existovat v harmonii s životním stylem společenství. A my jsem upravováni a připravování pro život ve společenství, protože hodně ze starého světa a starých systémů se rozpadá a rozpadne ve velmi blízké budoucnosti. A tak můžeme vědět, že všechno je tak jako vždycky v božském a naprostém pořádku, a velice pravděpodobně jsem chráněni a vedeni tímto zajímavým procesem vzestupu.

Život ve společenství znamená schopnost existovat ve skupině. A tak všechno co nevibruje s “tématem” musí odejít či být přezkoumáno.

Napřiklad, jsi jedním z těch kdo se tak moc stará a je tak zodpovědný, že sám dělá téměř všechno … pro sebe i pro druhé? Pokud je toto tvůj případ, budeš požádán aby jsi dělal méně, odpočinul si a bavil se a nechal druhé přičinit se. Jsi ten kdo už sedi v povzdálí a odpočívá? Pokud ano, budeš požádán aby ses vice podílel a nechal druhé více odpočívat, a ty jsi jedním z těch kdo jim může ukázat jak se to dělá!

Jak už jsem zminovala v posledním článku z 28. listopadu, budeme se dostávat do situací a potkávat lidi, kteří budou krásně a silně zářit v oblastech kde my potřebujeme odekrýt apřezkoumat naše osobní energie. Tyto setkání v nás vyvolají tak nepříjemné pocity, že je nebudeme moci dlouho ignorovat! Mají pro nás úžasné informace, pokud se rozhodneme je prozkoumat a příjmout změny, které musíme udělat uvnitř nás samých.

 

Oblasti kde se cítíme nepříjemně jsou tu aby nám ukázaly, že je potřeba provést změnu. A můžeme se ptát sami sebe. “Co potřebuju abych se teď cítil spokojeně? Po čem toužím?” A potom odevzdat a ponechat aby to přislo do našich životů. Více si o tom povíme později.

 

Nyní mnohé uvolňujeme, tím jak jsem dorazili do nové a výše vibrující reality a musíme se přízpůsobit jak nejlépe dovedem. To nás přivádí k aroganci.

Když jsem obývali nižší dimense tak jsme nebyli tak sjednoceni se Zdrojem jako jsme nyní.

 

A proto jsme - pokud jsme chtěli nečeho dosáhnout a pochopit souvislosti - spoléhali hodně sami na sebe. Nyní pohybem do vyšších vibrací, začínáme vidět věci jinak, zpracovávat je jinak, existovat jinak.

 

V nižších dimensich jsme dělali hodně sami. Pokud jsme neco chtěli, bylo to nanás abychom toho dosáhli. Neveděli jsme mnoho o pomáhaní a podporování druhých.

Také jsme si hodně všímali sebe a používali energii způsobem, který se vztahoval k “nám”, či naším egům, které byly mnohem více odděleny od celku. Mnoho z nás “pomáhalo” aniž bychom byli žádání. Naše pomoc nebyla zapotřebí. My jsme to jinak neuměli. Přebírali jsme vedení tam kde nebylo potřeba. A proto nás Zdroj nemohl najít, protože jsme byli někde jinde … nebyli jsme přítomni … snažili jsme se aby se věci staly … nebyli jsme nehybní … vydávali jsme enegii z nastavení našeho ega.

 

Nyní, vzestupem a rozšiřováním našeho duchovního uvědomování, je pro nás lépe čitelné jak naše ego, či naše arogance vstupuje do hry, avšak teď už toho není zapotřebí. V současné době se nám můžou zdát sny kdy se ocitáme v arogantnm prostředí, situaci a končíme s pocity obrovské viny (často uvolňujeme prostřednictvím snů), či dokonce se můžeme cítit přetíženi či vinni v našich každodenních životech v průběhu zpracovávání a uvolňování arogance kterou už dál nepotřebujeme.

Stále se očistujeme, a uvolňování arogance je součást naší přípravy pro život ve společenství. Pro život ve společenství je celek životně důležitý. Nemůžeme existovat bez celku, a každý z nás je životně důležitý pro úspěch celku. A tak arogance přichází z věci jež jsou našimi nápady či myšlenkami, a ne až tak moc myšlenkami které vzestupují z našeho spojení se Zdrojem.

Až opustíme naši aroganci, či vyvíjení tlaku na to aby se věci uskutečnili, myšlenky našeho ega se sami oddělí a potom naše vlastní myšlenka opravdu dorazí. S tím rozdílem, že my nemusíme běhat okolo, řešit a pevně držet. A je to naše vlastní myšlenka, která je v souladu s naší duší. Je to myšlenka naší duše.

My všichni máme aroganci. Museli jsme ji mít. Držela nás při životě v hutnějších a níže vibrujících energiích. Naše vyčerpanost a únava k dělání čehokoliv, nyní skvěle napomáhá a dovoluje Zdroji aby jiště plněji vstoupil.

Karen

Překlad: Rozárka, 11.12.2007

 

Ahojky všichni.

Vkládám překlad nových Kareniných informací, ovšem je to předklad vybraných pasáží, tak prosím pokud někdo bude tento překlad přebírat aby to tam taky uvedl.

Díky.

Na celé jsme neměla čas a protože tyto informace se mi zdály velmi oslovující a doplňující ... teďka v době před otevřením portálu 12/12 ... tak aspon něco ...