Jdi na obsah Jdi na menu

Rekalibrace (9.4.2007)

22. 6. 2007
Je to již asi měsíc, co mám neustálé problémy s používáním svého laptopu. Někdy nejde vůbec zprovoznit a nepomáhá ani výměna baterie, zdroje, ba dokonce ani výměna základní desky. Chvíli pracuje a pak se energie dodávaná ze zdroje odpojí. A podobně je to i se současnými energiemi. Můžeme mít chvílemi také pocit, že máme úplně vybité baterie. Dále nás může provázet jistá myšlenková "mlha", hluboké a časté spaní, nechuť k jakékoli činnosti či problémy se soustředěním. Také se znovu objevují důvěrně známé podivné tělesné bolesti v různých částech těla. A zvláštní tuhost těla.

Energie z března se už zabydlují a poponáší nás k naší nové Zemi. Místy můžeme pociťovat, jako bychom "pluli" kolem v prostoru, který je zakotvený docela jinde. Ve vyšších úrovních je velká část naší mysli rozprostřena kolem. Mysl nezůstává uzavřena poblíž našeho těla, jak bylo lidem vštípeno. Vše je měkčí a jemnější a samo nám odhaluje svá tajemství.

Vyšší energie jsou nyní již stále přítomny a mnohdy nás může až udivit, jak lehce se nám daří "proskočit" do jiných světů a realit s mnohem širšími možnostmi citu vůči okolí.

Plavba sem a tam mezi starým a novým se může ukazovat jako dosti vysilující. Mezi světem, kde jsou lidé nuceni sloužit hmotě a těm, co je ovládají - a světem, kde věci plynou sami od sebe a bytost se koupe v moři energií a prostě jen je...

Místy se nám může stávat, že někam jdeme a najednou nevíme proč. Chvilková ztráta paměti. A nebo jdeme cestou domů a už se nemůžeme dočkat, až budeme konečně doma a zhroutíme se na pohovku. Jen těžko se přemýšlí, brzy už neudržíme své oči otevřené a na chvilku si zdřímneme... jsme možná až příliš unavení...

Pokud máte některé z těchto zkušeností, potom jste nejspíše v aktuálním průběhu osobního vzestupu. Toto nové tvoření nás přirozeně vyčerpává. A re-kalibrace také. Je zde také jistá expanze. Někomu se opravdu zvětšuje i břicho a provází nás zvláštní pocity nadýmání a střevních potíží. Naše emoce expandují také. Někdo se rozpláče jen tak bez zjevného důvodu. Pak je běžně objevuje mrzutost bez zjevné příčiny. Stoupání je někdy docela zábavné - někdy to připomíná symptomy menopauzy, ovšem s tím, že je zažívají i muži! I toto jsou projevy vzestupu, kdy se pracuje na rovnosti a vyrovnávání rozdílů.

Pokračujeme v procesu "odloučení" od starého, abychom se mohli lépe přiladit k celkové re-kalibraci planety. V následujících měsících budeme velmi pravděpodobně svědky významných srážek starých energií s novými. Bude potřebné se nad tyto zmatky povznést a nenechat se vtáhnout do víru událostí. Je dobré vždy vědět, že věci jdou podle božího plánu.

Ti, co žijí v nové realitě a vyšší dimenzi, se vracejí zpět, aby napomáhali druhým podél jejich cesty, aby mohli spolu přijít do nové Země. Do světa, který bude pro mnohé překvapivý i tím, že ho budou obývat lidé žijící v bezpeněžní společnosti.

Vaše Karen


Překlad: Sanny (Lubomír Stejskal)