Jdi na obsah Jdi na menu

Rok 2007

22. 6. 2007
Rok 2007 bude rokem stále většího uvědomování si Jednoty Všeho. Mnoho z nás bude ochotně opouštět staré a bude toužit obejmout to nové. Obyčejní lidé se spojí ve svých věcech jako ještě nikdy předtím. Otočí se zády ke starým systémům, které se nás stejně jen pokoušejí ovládat a postaví se proti svým vládám, které jen slouží zájmům nenasytných jedinců na úkor většiny. Lidé budou chtít vzít stále více moc do svých rukou a budou chtít slyšet pravdu o tom, co se vlastně děje, a nespokojí se již s "pravdou" vládců pro masy. Staré systémy již jen přežívají z milosti nevědomých lidí a udržují se při životě jen velmi malou energií a silou. Doslova visí na vlásku. A spolu s dalším vývojem budeme stále více schopni vidět vyšší duchovní aspekty v životech našich bratří a sester. Uvidíme jak mezi námi přibývá více lásky a porozumění.


Ti, kteří jsou již připraveni, se stále více budou cítit jako součást celého lidstva. Ne pouze jako jedinec žijící jen pro sebe a svých pár blízkých, uzavřen do svého vymezeného prostoru. Bytost vyššího vědomí nenuceně a obětavě slouží Celku.

Věnujte také pozornost Africe. Afrika přijde brzy na scénu se svým rozhodujícím vlivem. Má pro to několik dobrých předpokladů. Nosí totiž v sobě energii původní nedotčené Země. Pod jejím povrchem jsou ukryty původní požehnané cesty Života, které mají nyní šanci znovu ožít. Já osobně jsem byla po několik měsíců jakoby tažena magnetem směrem k Africe. Jen pocit chůze po africké zemi byl přímo nebeský. Afrika v sobě nosí světlo, které nám ukáže cestu. Ona jen trpělivě čeká, až přijde její chvíle.

Lightworkers, žijící v Africe, zpřístupní ostatním tyto energie. Tyto neobyčejně krásné duše učiní vše pro to, aby rozšířily světlo Afriky do celého světa. To zpětně upoutá pozornost mnoha lidí k Africe a přinese to pomoc a úlevu tomuto krásnému, avšak zatím strádajícímu kontinentu.

Letošní rok bude rokem "nové etiky". Postupným praskáním "starých obručí". To vše je součást vzestupu a téma nejen pro tento rok. Duchovní myšlenkové pole planety se přetváří a postupně nahrazuje starou 3D realitu. Bytost žijící v tomto novém prostoru se snaží být prospěšná druhým a své planetě co nejvíce. Toto je vyjádření vyššího duchovního stavu lidské bytosti.

Vaše Karen


Překlad: Sanny (Lubomír Stejskal)