Jdi na obsah Jdi na menu

“Stlačováni” až do vyprázdnění (17.11.2007)

24. 11. 2007
Zdravím Vás.

 

5. května 2000 jsme zažili fenomenální astrologicke sestaveni. Slunce, měsíc a pět planet, všechny seřazeny na obloze v jedné linii. Dobře si na tuto dobu vzpomínám, jak jsme dychtivě čekali co toto seskupeni přinese, jak ho procítíme a co bude znamenat.

Pro mě to bylo docela překvapujíci. V mojí malé 3D mysli jsem jaksi samozrejmě předpokládala, že pocity budou nádherné, že budeme katapultováni do stavu nebeského a že konečně dorazíme na užasné misto.

A zatím jsem prožívala pocity velkého tlaku a neuvěřitelného stlačování. “Jsou toto pocity co přináší osvícení” ptala jsem se sama sebe. “ Jejda, to není moc příjemné!”

 

Nesporně jsme lisováni. A toto lisování je síla která vytlačuje všechno co nevibruje v uspořádání vyšších království. Pocity lapení v pasti, obklopeni přílišným množstvím energie a activity, a požďuchování. Postrkování a stěsnávání z vrchu i ze spodu, pocity přetížení a zahlcení. A otázky kam se mužeme obrátit pro tak potřebnou úlevu … jsou ukazatele tohoto stlačujícího fenoménu. Mužeme se cítit jako uzavřeni v krabici s žádným alespoň trochu správným a životaschopným řešením na dohled.

 

Pokud jsi jedním z těch kdo zažívají ždímající pocit bez nějakého viditelného důvodu je to pravděpodobně proto, že jsi sensitivní a snadno zachycuješ současné energie. Je také dobré si uvědomit, že energie mohou vytvořit i hmotné projevy které s nimi souvisí … vytvářením situací v našich životech které odrážejí pocity uvěznění v pasti spolu s velkým tlakem a s neschoností se zdánlivě ani nadechnout.

Postavení planet v roce 2000 mi připomínalo naprosto vyrovnanou páteř, která vytlačila pryč všechno co bylo navíc a co nepasovalo a pro co už tam dál nebylo místo. Naše andělska křídla se jistě rozvíjejí proto ten ždímající pocit. Mnoho věcí, které už dál nejsou nezbytné budou vymačkány či vytlačeny pryč. Další projevy tohoto současného fenoménu?

 

Máme věci částečně vyřešeny, ale ne úlně. Neuzavřenost. Případy kdy nás níže vibrující aspekty nás samých přímo udeří do obličeje. Nutnost řešit věci, které jsme před tím jestě neřešili. Vytváření úprav a překonávání sama sebe. Avšak pokud jsme ochotni a připraveni k provedení nezbytných změn, tak potom ty oblasti které potřebují být vymačkány, vymačkány budou a až se přizpůsobíme a učiníme změny, necháme odejít to co nevibruje vysoko a v nejvyšších energiich a záměru, všechno půjde snadněji.

Když dosáhneme vyšších úrovní opravdu musíme být připraveni překonat sami sebe. Život v komunitě znamená, nejenom znát naše nadání a vlohy a náš přínos, ale také to realizovat. Musíme jimi být, vyjádřit je, a být za ně zodpovědni. Musíme brát náš přínos zodpovědně, protože pokud to neuděláme ohrožujeme celek.

 

A s tímto posledním vzestupem, do nyní jiného výše vibrujícího prostoru, opět začínáme pěkně dole. V podstatě začínáme znovu, došli jsme tak daleko jak jsme mohliv místě kde jsme byli, v nám dané duchovní heirarchii. Když postoupíme do výše vibrující komunity, každý je rovný každému. Tady nejsou vůdcové. Každý jednotlivec je velmi důležitý a má důležitý přínos pro celek a proto každý jednotlivec musí projevit svoje nadání s nejvyšší zodpovědností a zaujetím. Abych řekla pravdu je to mnohem závažnějsí situace než jsem si představovala. V tomto smyslu budeme předvoláni na kobereček a obdržíme úkol, pokorně, a dostaneme se naše místa tak abychom jednoduše a správně sloužili a příspívali tam kde je to potřeba.

 

Vyšší úrovně společnosti nejsou o vznášení se na obláčku, vyhřívaní se na výsluní celičký den, připadně pojídání čokoládových bombonů, jak jsem si možná i já myslela že to tak nějak bude. Odpočineme si ještě vůbec někdy? Musím říct sama za sebe, že jsem nebyla moc připravená na tyto nové zkušenosti a trochu se ostýchám zmiňovat o tom že se mi zdály docela tvrdé. A toto nové místo pobytu nám přináší i další projevy.

Mnohým se dostane perfektní ”práce” či zodpovědnost. Místo o kterém jsme snili a bylo určeno jen pro nás je nyní k dosažení pro mnohé. A s ohledem na toto musíme být znovu připraveni překonat sami sebe. Jsi připraven opravdově převzít svoji zodpovědnost? Vyčistil jsi už dost svých níže vibrujících “problémů”, nevhodných náhledů, tak že teď můžeš fungovat v nejčistčí formě a tudíž přinášet nejvyšší užitek těm kteří jsou okolo tebe? Dosáhl jsi konečné stavu kdy už nebereš věci osobně?

 

Pro ty kdo jsou připraveni k posunu do jejich další úrovně tu budou pořád příležitosti a bude tu i místo pro “přemístění”, v případě potřeby, a dokonce i příležitosti “vrátit se zpět” a počkat až se otevře nová příležitost kdy každý individuálně bude více pasovat do vybraného místa či prostoru aby byl přínosem planetě a celku.

 

Co to vlastně znamená? Pro mnohé z nás je čekání u konce. Je čas k předání pochodně tvůrcům Nové planety Země. A proto mnozí znás dostanou paletu barev, která tu čeká aby zachytila otisk každého jednotlivého tvořitele. Nyní naše osobní sny a vize o uspořádání věcí mohou být naplněny.

Avšak tyto nové výtvory se netvoří snano ve starém světě, který se velice rychle hroutí a rozpadá. Součástí našich rolí a poviností je přetvoření temnoty či nižších a hutněji vibrujících energii. To vysvětluje proč se tak mnoho z nás narodilo do mist plných utrpení a násilí, do mist s velkou přítomností tmavých energií. To byl náš úkol přetvořit tyto energie skrze sebe samy. A toto je také jedna z našich vstupenek do vyšší reality. Pokud jsi ten, kdo trpělivě a vytrvale pracoval na přetvoření své vlastní temnoty (která je i temnotou celku, kterou jsme ochotně souhlasili stělesnit) pak tvoje předplatné do další úrovně je snadno nárokovatelné. V základě, každý si musíme ”vydělat” naši cestu do vyšších sfér. A tak vytváření našich vlastních nových míst pryč od starých bude naší záchranou.

Energie jsou nyní docela intenzivní. Vykonávají svoji práci - tlačí staré ven. A jízda v těchto neustávajících bouřích a na horských dráhách bude součástí nadcházejících měsíců. Bude to těžší a těžší zůstávat ve svém středu, ale s pomocí komunity a našich bratrů a sester to může být o trošku jednodušší. Co však je světlým bodem katastrofy je, že dává lidi dohoromady. V časech co přicházejí bude toho všeho ještě více. Už se nebudeme moci schovávat za zavřenými dveřmi … budeme vedeni k ostatním co mají podobné vibrace a účel. Budeme voláni ku pomoci.

Ano hluboké hřmění je všudepřítomné, odrážející pohyb v hlubokých úrovních, i když se právě teď moc neprojevuje. Je to jako ticho před bouří, avšak spousta se toho děje na jiných úrovních. Toto ticho před bouří nám dává čas k pokračování v usazování se a na přípravu pro usazení v lednu. V této době bude už hodně věcí v řádu a my se budeme nacházet v našich velmi nových místech. 

Přeji ti Nebe v Tvém srdci, hvězdný svit v Tvé duši a zázraky ve Tvém životě v těchto časech plných zázraků.

Na shledanou

Karen


 

 

Překlad: Rozárka