Jdi na obsah Jdi na menu

Vlna energie (9.3.2007)

22. 6. 2007
Devátý březen nám přinesl velmi pozoruhodnou energii a myslím, že jsem se od toho dne zase změnila. S každou podobně velkou vlnou nových energií se prohlubuje duchovní vzestup celé planety. Již delší čas upozorňuji, že březnové energie budou velmi neobvyklé a obohacující. A již nyní o nich mohu říct, že jsem podobné úžasné dříve nepoznala. To je také důvodem, proč se mi budou jen obtížně popisovat.

Právě 9. března jsme se s mým přítelem Philem vypravili na dlouhou a poměrně náročnou cestu na nejvíce magické místa na jihozápadě Arizony. Navštěvujeme pravidelně různá starobylá místa, abychom se pokusili zjistit, jak mnoho se dařilo starým národům žít v harmonii se Zemí, vesmírem a hvězdnými bytostmi. Po několikahodinovém toulání se těmito místy jsme objevili pozoruhodné starověké bydliště. To, co jsme našli, nás ohromilo. Pobývali jsme na obzvlášť duchovním místě, které se nepodobalo běžným tradičním nálezům z jiných oblastí. Oba dva jsme si brzy uvědomili, že se nacházíme na místě, kde se vyskytuje něco vzácného, výjimečného... a vysoce ušlechtilého.

A podobné je to s energiemi tohoto měsíce. Ony se jednoduše nehodí do našeho dosavadního života v 3D realitě. Naše dosavadní poznání je jen částečné. Žijeme jakoby pod závojem a lidstvo zatím nemělo jako celek přístup k vyšším cestám a rozměrům.

Březen přichází s novým příběhem na naší cestě, na které stoupáme po příčkách našeho pomyslného žebříku. Dá se říct, že energie z 9. března můžeme označit jako opravdu přicházející z nebe. Když jsme s Philem procházeli starověká místa, uvědomili jsme si při hlubším poznávání, že dávné kultury, které tu žili, nám mohou pomoci objevit energie nevinnosti původní Země... energie bez válek, vlád, hustých a temných energií. Byly tu věky předtím, než se věci změnily. A důležité je, že se energie těch dob a ty nové, které právě přicházejí, začínají sobě podobat.

Energie těchto dnů nás začínají navracet do krásy nedotčené planety Země. Je to nádhera života bez utrpení, boje, temnoty... Byl to čas bez překážek, břemen, okolních tlaků. Život plynul bez vážnějších potíží naplněn štěstím, radostí, láskou, důvěrou, bezpečím... Toto vše jsme v sobotu procítili v onom neobyčejném místě v zapomenutém koutku přírody.

Jak budou dny plynout... naše srdce budou stále více otevřená... Lehčeji se budeme moci soustředit na pozitivní věci... Toto je čas přicházejících zázraků, čas tvoření bez nějakého zvláštního úsilí. Naše mysl má nyní novou volnost tvoření. Přišel čas zažívat to, co jsme zatím plně nemohli... život bez temnoty, negativismu a negativních emocí. Tyto věci již mohou existovat jen uvnitř nás. Buďme proto pozorní na to, co jaké energie druhým skrze nás přinášíme.

Vyšší bytosti nás očekávají a my se očišťujeme od tíže, která nás od nich doposud odděluje. Toužíte se k nim připojit? Jste připraveni uvidět to, co existovalo po celou dobu? Jste připraveni vstoupit do nové reality?

Vaše Karen


Překlad: Sanny (Lubomír Stejskal)